zaterdag 2 maart 2013

Wie wil er niet snel geld verdienen?


Geld winnen of geld verdienen?

In deze tijden van recessie zijn we allemaal op zoek naar geld, het liefste zonder lening en zonder bkr toetsing. Maar zomaar even snel geld ergens vandaan halen is makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker als je schulden hebt gemaakt en bekend staat bij deurwaarders, dan is snel geld lenen via internet niet makkelijk. Geld verdienen via internet zou dan een mooie andere optie kunnen zijn.



Geld verdienen
Wanneer je de toverwoorden 'snel geldverdienen met internet' in de zoekmachine invoert regent het resultaten. Naast het woordje 'sex' is 'geld' de meest gezochte zoekterm op Google. Of je er ook daadwerkelijk wat aan heb is een tweede. De meeste 'geld aanbieders' zullen je uiteindelijk toch een lening willen aansmeren, of ze komen op de proppen met een multi level marketing systeem  kettingbrief actie of iets van die aard, die je eerder geld kost, dan geld laat verdienen. Het enige wat ik tegen kwam dat echt uitbetaalde in geld was www.10eurovooruemail.nl, maar ja, dat is maar een tientje.

Echt geld verdienen
Wanneer je een beetje kennis heb van internet is er best geld te verdienen. Bijvoorbeeld wanneer je op je website advertentie's plaats van bedrijven. Via Google Adsense bijvoorbeeld of via een affiliatie programma. Adsense gaat echter per centen, dus reken je zelf niet rijk. En de markt in affiliatie marketing is heel erg verzadigd, maar zeker wel het proberen waard.

Adult Affiliatie
Het promoten van sex- en dating site's is een stuk aantrekkelijker. Webcam sex promoten zoals op www.ikwilmetjewebcammen.nl of www.geilstel23.nl kan best aardig wat opleveren. Een bedrijf als VPS Cash bied complete white labels aan, waardoor je alleen een domijn naam hoeft vast te leggen en de site te promoten. Hou er wel rekening mee dat promotie van adult website's moeilijk is en al snel ook veel geld kost. Dit zou je wel moeten kunnen investeren, voor je er mee begint.

Zelf webcammen
Wanneer je als vrouw wilt bijverdienen, en je het niet erg vind om uit de kleren te gaan, zou je webcam model kunnen worden. Dit verdiend wel heel goed en een 1000 euro in één maand is echt geen uitzondering. Je bepaald zelf wat je doet en stelt je eigen grenzen. Aanmelden en informatie hierover is te vinden op Deze website.

Geld winnen
Een andere optie is om je geluk te proberen. Www.echtgeldwinnen.nl is een goksite waar je dit eens kan proberen. Andere varianten zijn casino.echtgeldwinnen.nl en gokkasten.echtgeldwinnen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten